top of page

Ambassadeur beachvolleybal gezocht!

Misschien heb je het al gehoord, maar in 2018 komt het EK Beachvolleybal naar Nederland. Utrecht is naast Apeldoorn, Den Haag en Rotterdam één van de vier speelsteden. We herinneren ons allemaal het mega feest van het WK Beachvolleybal in 2015 in Nederland en de kansen die dat met zich mee bracht: toffe wedstrijden, leuke feesten, een unieke sfeer! Even kwijt? Bekijk dan dit filmpje.

Dit is een unieke kans voor jou en VV Boni om nu aan te sluiten in het traject richting het EK in 2018 in Utrecht. Het klinkt misschien nog ver weg, maar aan het EK wordt al volop gewerkt. We beginnen de promotieperiode met de Utrechtse Beachvolleybalweek 2017. Deze vindt plaats van 7 t/m 14 juni met de Eredivisie, een nieuw internationaal toptoernooi, verenigingsavonden en vele workshops. Help jij mee? Word ambassadeur!

Per vereniging zoeken we twee enthousiastelingen die gezamenlijk Utrecht beachvolleybalproof willen maken. Dit houdt in dat jij al het beachvolleybalnieuws, alle beachvolleybal activiteiten in Utrecht, prijsvragen, workshops, meet & greets, kortingen, etc. binnen VV Boni gaat verspreiden en promoten. Je bent iemand die graag mensen enthousiasmeert, dingen regelt, mensen bij elkaar brengt en natuurlijk gek is van beachvolleybal! Dit hoef je natuurlijk niet allemaal alleen te doen. We zorgen ervoor dat jij input krijgt over al het nieuws, sparringsessies met andere ambassadeurs en uiteraard zorgen we er voor dat jij ook in het zonnetje wordt gezet voor de hulp die je biedt.

bottom of page