top of page

King of the Court is BACK!

NK King of the Court


Van 9 t/m 12 september vindt in Utrecht het eerste internationale sportevenement op Nederlandse bodem plaats sinds het uitbreken van de coronapandemie: King of the Court beachvolleybal. Om dat spektakel in te luiden worden in augustus lokale King of the Court toernooien en het NK King of the Court georganiseerd. Doe jij ook mee? We gaan er een te gekke beachvolleybalzomer van maken!


Op 23 augustus wordt het NK King of the Court in Scheveningen gehouden. Alle beachers uit heel Nederland kunnen meedoen! Iedereen krijgt de kans om Nederlands kampioen King of the Court te worden. Win je uiteindelijk het NK, dan ontvang je een wildcard (twee tickets per gender) voor het Internationale King of the Court in Utrecht! Voor sommige teams de ultieme kans om een keer tegen Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen te spelen.


Het NK King of the Court wordt tegelijkertijd met de finales van NK Beachvolleybal en het Summer Beachvolleybal Circuit georganiseerd. Teams die zijn uitgeschakeld voor het NK King of the Court kunnen in de middag mee spelen met het Summer Beachvolleybal Circuit.


De inschrijving voor het NK King of the Court opent binnenkort op zelfbeachen.nl.


King of the Court

Van woensdag 9 t/m zaterdag 12 september vindt op het Jaarbeursplein in Utrecht King of the Court plaats. De beste beachvolleybalteams ter wereld (mannen en vrouwen) zullen wederom afreizen naar onze mooie Domstad. Daar zullen ze, voor het eerst sinds maart dit jaar, weer hun krachten meten. Check de promotievideo op youtube.com om alvast in de stemming te komen! Kijk op kingofthecourt.com om naar de officiele website van King of the Court te gaan.


Registreer voor tickets

Wil jij erbij zijn? Het stadion op het Jaarbeursplein wordt volledig Coronaproof gebouwd voor King of the Court. Je kunt een skybox kopen vanaf twee tot maximaal tien personen. De officiële kaartverkoop start op 10 augustus, maar registreer je vast op kingofthecourt.com om zeker te zijn van een ticket.


We hopen je op één van de King of the Court toernooien te zien!


Namens SportWorx en Nevobo,

Kenneth Verwaal

Leanne Kraak-Schmidtコメント


bottom of page