VOLLEYBALVERENIGING BONI

Gezellig en op niveau volleyballen in Utrecht

VV BONI is een middel-grote, gezellige volleybalvereniging in Utrecht, waar je al snel je weg vindt. De (soms late) uurtjes in de kantine na de thuiswedstrijden, de toernooien, de borrels en eens in de vijf jaar het lustrum doen de rest.

Ook recreanten kunnen bij BONI terecht. Naast de wekelijkse trainingen bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan de recreanten(mix)competitie, die bestaat uit 6 speel zaterdagen verdeeld over het seizoen.

BESTUUR

Het bestuur zorgt voor de dagelijkse aansturing van de vereniging en is eindverantwoordelijk voor alles wat er binnen de vereniging gebeurt. De bestuurstaken zijn erg divers en verdeeld over een aantal aandachtsgebieden: aansturing van de vereniging, uitvoering van het secretariaat, het bewaken van de financiën, het aansturen van de TC, het coördineren van wedstrijdzaken en het organiseren van scheidsrechterszaken.

bestuur@vvboni.nl

COMMISSIES

Naast het bestuur zijn er verschillende commissies voor verschillende taken en activiteiten.

Technische Commissie
Activiteitencommissie
Lustrumcommissie
Nieuwscommissie
Commissie van beroep
Smoelenboekcommissie
Recreantencommissie
Kascommissie
Vertrouwenspersonen
Meer weergeven

TRAININGEN EN COMPETITIE

De competitieleden trainen in sporthal De Dreef (Schooneggendreef 27) en spelen de competitiewedstrijden in De Galgenwaard (Herculesplein 341).

De recreanten trainen in sportzaal De Speler (Thorbeckelaan 18).

WALL OF FAME

VV BONI heeft het geluk een aantal zeer betrokken (oud-) leden te hebben.
Deze leden verdienen een plekje in onze 'Wall of Fame'. Op deze manier willen we Håkon, Arie, Remko & Paul van harte bedanken voor hun inzet voor de vereniging.

Heren, bedankt!

Meer weergeven