Hoeveel tijd kost het me?

Veel leden hebben aangegeven dat ze niet goed weten wat de vrijwilligerstaken binnen VV Boni inhouden, daarom is het wellicht ook lastig om in te schatten hoeveel tijd je er aan kwijt bent?

Hierbij een klein overzicht:

Bestuur

We zitten met 6 personen in het bestuur en we vergaderen ongeveer elke 6-8 weken, dit is altijd een gezellig avondje met veel wijn & bier, lekker eten en slechte grappen.

Dit betekent gedurende het gehele jaar zo’n 10 keer vergaderen, waarbij het altijd rond de ALV altijd iets drukker is (eind augustus/begin september). Gedurende het volleybalseizoen heb je als bestuurslid ongeveer 5-6 keer bestuursdienst tijdens een thuisspeelavond. Dan ben je samen met een ander bestuurslid verantwoordelijk voor dat de teams die zaaldienst hebben hun taken uitvoeren, alle scheidsrechters er zijn en deel je de consumptiebonnen uit. Verder dien je als bestuurslid je taken uit te voeren, dit verschilt per functie, maar gemiddeld gezien ben je hier 1 avond per 2 weken aan kwijt. Het is rustiger als het seizoen op gang is en iets drukker als het seizoen start en eindigt.

Mocht je meer willen weten over de specifieke functies in het bestuur, kijk dan hier in de Boni Wegwijzer.

Activiteitencommissie

Als activiteitencommissie ben je als commissie (met 5-6 personen) verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten voor de vereniging (competitie-spelende ledenen recreanten); denk hierbij aan feestjes op thuisspeelavonden, toernooien, een pubquiz en alles wat je zelf leuk lijkt te organiseren!

De activiteitencommissie vergadert gemiddeld een keer per 8 weken. Als er een groot evenement op de planning staat; kan dit iets frequenter zijn.